Hoe marketing weer leuk wordt.

Hoe marketing weer leuk wordt.

‘Kun jij niet de marketing voor mij doen? Dan doe ik de jouwe? Jou kan ik wel verkopen, maar mezelf niet.’

‘Hoe ga je dat dan aanpakken? Ik durf te wedden dat je mijn opleiding gaat verkopen als zo’n echte verkoper! Hallo Jonika, heb je ook zo’n moeite met je marketing? Ik heb voor jou DE oplossing: een marketingopleiding die jou klanten oplevert en waardoor jij marketing leuk gaat vinden. Want wees eerlijk, dat is toch precies wat jij nodig hebt Jonika?’

‘Ha, ha, klinkt goed, krijg ik geld als het me lukt?’

‘Tuurlijk’

‘En hoe ga je mij dan verkopen?’

‘Maar waarom doe je het niet op dezelfde manier voor jezelf?’

‘Ach, niemand trapt toch in die verkooppraatjes?’

‘Volgens de theorie niet nee. Dan moet je eerst een band opbouwen en laten zien dat je wat voor je klant kan betekenen, om ze dan uit te nodigen mee te doen met je dienst. Zoals in mijn geval die fantastische opleiding Vriendelijke Marketing die je ook nog klanten oplevert.’

‘Met een geweldige trainer niet te vergeten!’

‘Precies. Maar wat vind jij dan lastig of vervelend aan marketing?’

‘Pfff, dat je jezelf de hemel in moet prijzen.’

‘Van wie?’

‘En dat je dus nieuwsbrieven moet schrijven en moet zorgen dat je website SEO proof is. En een funnel bouwen.’

‘Poeh, wat een vakjargon! Wie zegt dat dan?’

‘En dat je mensen lastig moet vallen omdat je wilt dat ze iets van je kopen.’

‘O, is dat zo?’

‘Niet dan?’

‘Welnee! Dat ga je toch ook allemaal niet doen? Dat weten we nu al. Als je nu eens iets doet wat wel bij je past en waar je wel zin in hebt..’

‘Zoals?’

‘Met mensen praten. Je bent dol op met mensen praten en ze ondertussen ook nog een beetje helpen. Als je daar nou eens wat meer mee doet!’

‘Maar hoe doe ik dat dan precies? En werkt dat dan wel?’

‘Ik weet wat, waarom doe jij niet gewoon mee met mijn fantastische opleiding Vriendelijke Marketing? Dan ga je doen wat jij goed kan en wilt in je marketing. En wat werkt natuurlijk. Daardoor wordt het leuk!’

‘Met die geweldige trainer ;)’

‘Zou zo maar een goed plan kunnen zijn. Lees maar, dit gaan we doen.’

‘Hé, je hebt een bonus! Nog meer tijd met die geweldige trainer!’

opleiding vriendelijke marketing

Reactie plaatsen